jummih.blogg.se

ONE DREAM, ONE CHANCE

31 augusti

Publicerad 2012-08-31 15:03:51 i Allmänt,

Fick världens finaste kort av min farmor för  2 dagar sen!
För er som inte kan skrivstil :p 
''Hej Jennifer. Hoppas du mår bra och har haft en skön sommar! Än en gång vill jag gratta dig till att du kommit in på den linje du valde. Försök att hela tiden tro på dig själv, du vet man kan mycket mer än vad man tror. Lycka till!, och ta varje ny dag som en möjlighet till en ny erfarenhet. kramar farmor Lis!
 

Stan med Julio

Publicerad 2012-08-30 17:50:49 i Allmänt,

Buenas noches bitches! Jag och Julia har pratat lite spanska :D Hon går ju i det nu istället för franska.
 
Åkte ju på stan med Julia för att ta en liten fika, det blev kladdkaka på Törners :D gott. Efter gick vi runt lite på stan prövade kläder :)
Imorgon börjar jag 8:15, *suck*, har lektionerna spanska, matte, och jag antar att NAKNAK är naturkunskap :p Sen är det helg och sen på måndag så börjar jag 11:25 :DDDD saweet!
Vet inte om ni har sett min tvilling, men här är hon.. :)



Juhulijah

Publicerad 2012-08-30 13:09:10 i Allmänt,

Tjeeena. Dagen var faktiskt helt okej, men var sjukt jävla kissnödig!!
 
När Julia har slutat så ska vi ta oss en liten fika på stan och snacka lite :)





Femkamp

Publicerad 2012-08-30 08:11:11 i Allmänt,

Godmorgon. 
 
Idag ska vi ha en femkamp vi i klassen. Vi ska även vara med 3:orna som vi var med igår då dom visade oss runt skolan osv. 
Jag är inte pepp för detta någonstans. Jag är så jäkla trött nu, och jag är inte athletisk(stavning?) av mig någonstans. Men jag ska försöka att göra mitt bästa :)
 
Ha en bra dag, peeace!

Trötter

Publicerad 2012-08-29 07:23:21 i Allmänt,

Jag är så himla trött! Så är jag irriterad på den där jäkla väckarklockan också! :@

På skolan har vi bara, typ lärt känna varandra. Vi har även fått skåp och fått reda på vart vi ska gå osv när det brinner/blir brandövning.
 
Efter skolan igår så var jag på gymmet, det ligger ju bara mittemot skolan, ska förmodligen dit idag också :)
Sen igår :)

Dag 2

Publicerad 2012-08-28 07:09:45 i Allmänt,

Nu är jag redo för dag två på skolan. Idag ska vi få skåp, mer vet jag inte om dagen :p 

Schema

Publicerad 2012-08-27 20:13:06 i Allmänt,

Skolan var faktiskt helt okej. Trivdes med alla och ingen var tyst och forever alone i ett hörn :p Alla var pratglada, gillade mentorerna också :)
Sweet chema ju, förutom tisdagar...

Skola idag

Publicerad 2012-08-27 07:25:19 i Allmänt,

Godmorgon.
 
Håller på att göra mig iordning för skolan just nu, vet faktiskt inte vad vi kommer göra idag... vet att det ska vara uppropning i aulan men det är allt jag vet :p
 
Ha en bra dag! peace

Wargen

Publicerad 2012-08-26 20:45:12 i Allmänt,

Tänk att det är skola imorgon.
Sommarlovet har gått så snabbt :o 
Jag är orolig för allt. Kommer jag skaffa vänner? Kommer jag bli forever alone? Kommer jag klara alla ämnen? osv.. aja, lycka till Jennifer!

aphund

Publicerad 2012-08-26 13:50:12 i Allmänt,

jag hatar min hund just nu.
Han åt upp mitt godis imorse. Jag ska slakta honom.
 
Iallafall, imorgon är det skola och jag är inte pepp alls. Jag är faktiskt nervös. Börja ny skola osv. Den är stor och förvirrande.
 

Helluu

Publicerad 2012-08-25 18:45:44 i Allmänt,

Sweetcamp vad grymt! Tog inte med mig kameran så det blev inga bilder. Önskar jag tog med mig den, för crossarna var helt grymma! BMX:en och skateboardarna var inte lika grymma :p
bild tagen från google.

SWEETCAMP!

Publicerad 2012-08-25 01:42:06 i Allmänt,

GODNATT PEOPLE!
Ska nu sova. Är superduperluperhuper trött, ska även på Sweetcamp imorgon med Ida, så det ska bli sweet ;) haha fattaru'? sweet? sweetcamp? 

Garvar ihjäl!

Publicerad 2012-08-25 00:45:44 i Allmänt,

HAHAHAH sitter och garvar ihjäl mig medans jagt skriver detta :p
HAHA, det var en geting ute i hallen, eller en fluga (en stor en isåfall), jag stod helt stilla och försökte att inte vara rädd (it can smell your fear) HAHA, men den kom för nära och jag fick panik och SPRANG in på mitt rum. Trodde jag skulle vara värsta ninjan genom att försöka att inte låta så mycket när jag sprang men såklart så stampade jag i golvet, smällde igen dörren! HAHAAHAHAHA. Mamma sover!
 
Kom på nu också att jag glömde att släcka lampan ute i hallen, så jag måste ju ut dit nurå, lycka till!!

Good day

Publicerad 2012-08-24 16:01:26 i Allmänt,

Sitter på mitt rum och lyssnar på musik. Lite gamla klassiker haha. Älskar gamla låtar. Har lite allsång är hemm...för mig själv.
Jag ÄLSKAR redubll, för redbull, ger dig viiingar.

Easy A

Publicerad 2012-08-23 22:52:02 i Allmänt,

Förvånansvärt har jag kollat på Easy A, har inte kollat på den förut för jag har tyckt trailern var dålig. Men det visade sig att den var rolig. Emma Stone är faktiskt rolig.

Jordgubbar och choklad

Publicerad 2012-08-23 18:14:39 i Allmänt,

MUMS vad gott.

Har precis kommit hem. Har varit hos pappa med Rebecca för att beställa mina skor, yey :D Det tog ett tag men det gick.
 
Vi kände oss lite spontana (allt är väldigt spontant för mig idag) så vi bestämde oss för att gå på affären. Vi visste dock inte vad vi skulle köpa, men det kom  fram till att vi köpte jordgubbar och choklad :D
Haha chokladen vart inte lika chokladig för att en viss Rebecca skulle he i mjölk i chokladen... bra, men det vart gott ändå :)
 
Sen har vi bara varit på mitt rum, Rebecca har hållt på med mobilen och jag har kollat på roliga grejer på nätet, haha :D
Vi har även fått stått ut med en jobbig lillebror...
Kirus virus :)

Köttfärspaj

Publicerad 2012-08-21 20:50:01 i Allmänt,

Idag har jag haft en ganska upptagen dag!
 
Jag har dammusigt lägenheten, tagit in och ur diskmaskinen, bytt gardiner på mitt rum, bytt påslakan osv på mitt rum och jag har LAGAT MAT! :D
Fast Nathalie hjälpte mig lite men jag gjorde det :D Jag gjorde köttfärspaj och den vart delicious! Med lite vitlökssås och sallad till så vart det hur gott som helst.
 
Just nu sitter jag och kollar på The 4400, det handlar om en massa människor som har försvunnit genom åren och då typ 2004 kom alla tillbaka i någon sto...boll :p haha, det är faktiskt ganska bra.

Battleship

Publicerad 2012-08-20 23:49:34 i Allmänt,

Go'kväll mina damer och herrar.
 
Har precis kollat klart på Battleship, den var faktiskt ganska bra. Men min älskling dog :'(
Min älskling!
 
Jag rekommenderar den starkt.

How We Do

Publicerad 2012-08-20 12:37:32 i Allmänt,

Hej.
 
Började min lediga vecka idag, och det har ju gått sådär. Jag tog på mig ansvaret att vara hundvakt åt min systers hund. Kunde antingen ha honom här hemma, eller sova över hos Nathalie och Marcus, för båda skulle jobba. Men jag var lite osäker på att gå ner dit osv. Men nu ångrar jag ju att jag inte gjorde det. Lotus är fan impossible! Jag vet inte vad jag ska ta mig till med honom :o
Han kom även in på mitt rum imorse och hoppa upp i min säng och slicka mig i ansiktet. 
Sen har jag och Simon suttit och spelat Skip-Boo, kung är man på det. Sen gick jag och Simon på affären med Lotus för att köpa mjölk och ta ut lite snabba cash. Mamma påminde mig idag att jag är skyldig henne pengar...*suck*
 
Ajja, har duschat nu iallafall och idag ska jag chilla! Ha det bra! Peace.

Last day of work

Publicerad 2012-08-19 10:32:27 i Allmänt,

Godmorgon!
 
Idag är sista dagen jag jobbar, yeeey! Good luck! 
Tror det kommer komma hyfsat många eftersom jamtli stänger efter denna dag :o

Grillning

Publicerad 2012-08-18 23:47:59 i Allmänt,

Hallå!
 
På jobbet idag var det helt okej. Inte så jätte mycket folk men jag fick sitta i kassan ganska mycket :) Vi satt typ och spela kort hela tiden, lite bonka bäver, sjuan osv.
 
Efter jobbet åkte jag till min brors flickväns mamma och grilla lite :) Det var jag, mamma, Simon, Mikael, Therese och hennes mamma Eeva. Det var god mat och vi hade det otroligt mysigt från det jag slutade ca tills nu :) Så det var skönt.
 
Imorgon är sista dagen jag jobbar. Skööönt! Det har ju varit hyfsat roligt o så men, det ska bli skönt att inte behöva gå upp tidigt och...aa :p
 
Nu ska jag sova, är trött som bara den. GODNATT!

Lördag

Publicerad 2012-08-18 11:42:49 i Allmänt,

Hallå.
 
Nu är jag klar för jobbet. Har hunnit vakna, klätt på mig, sminka mig, borstat tänderna osv och nu är jag klar. Och eftersom det är lördag så går ju bussarna SÅKLART inte som vardagar, så min buss går 12:20, jag börjar 12:30 -_- Men jag har pratat med min chef och everything is cool.
Ha en bra dag i det vackra vädret!

Exam

Publicerad 2012-08-18 00:56:59 i Allmänt,

Har precis kollat klart på Exam, den var faktiskt helt okej. Jag var väldigt förvirrad, som dom men jag fattade i slutet :p
 
Jag rekommenderar den!

Nu måste jag sova. Ska ju upp och jobba imorgon -_-

Muffins

Publicerad 2012-08-17 23:13:47 i Allmänt,

Inte uppdaterat på två dagar, MEN min dator har varit hos pappa och jag har varit hos mamma, och jag har jobbat osv så jag har inte riktigt haft någon möjlighet till att blogga. Men nu gör jag det!
 
Idag har jag jobbat som vanligt, sen när jag kom hem så beställde jag och mamma lite kebab, sen gjorde vi muffins (jag gjorde det mesta faktiskt, kanske därför dom blev som dom blev :p) sen kom pappa förbi och fikade lite muffins med oss. Det vart faktiskt gott, men inte dögott :p
 
Ångrar att jag åt kebaben eftersom jag visste att jag skulle göra muffins. Regret it so much :(
Nästa gång jag ska göra muffins, ska det vara blåbär i!
Nu kommer det bara lite random bilder som jag har tagit nu på kvällen :p
Mina muffins blev såååååååå mycket ljusare än dom på bilden :(
 

Om

Min profilbild

jummih

Hejhej! Jennifer heter då jag och är 17 år ung! Bor i den lilla staden kallad Östersund! För det mesta skriver jag om mitt liv. Mitt roliga liv. Jag älskar min familj, mina vänner och musik mest av allt! Jag gick i 1:an på Wargentinskolan, Samhälle-Internationell, men nu har jag bytt till Samhälle Media på Storsjögymnasiet. Hoppas ni trivs här och beslutar er för att kika in fler gånger.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela