jummih.blogg.se

ONE DREAM, ONE CHANCE

POP ART

Publicerad 2013-02-21 23:12:00 i Allmänt,

Oj, har inte bloggat på flera hundra år. Har glömt att jag har en blogg hehe. Såry.
 
idag på skolan började vi med Digitalt Skapande, det gick bra jag gjorde klart min Pop Art. Vart faktiskt jätte nöjd! :D
FAST jag skulle ha tagit en annan färg för ögonskugga eftersom bakgrunden är blå..
Alltså Marilyn må ju ha vart den vackraste kvinnan på jorden :o
och så är det jag, haha
Sen hade vi idrott, skridskor på storsjön...det var kallt som in i helvete.
Sen när jag kom hem har jag frusit och sovit och när jag vaknade kunde jag dö av värme (hade min klasströja och mammas morgonrock på mig) så tog av mig den och nu sitter jag här och fryser igen... skumt.
 
Har även färgat håret på mamma idag också, lite sådär 9 på kvällen.. haha 
ÅH, jag har PÅSLAKAN PÅ MITT TÄCKE FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ AAAS LÄNGE :D yeeey
 
 
Har sovmorgon imorgon :D Så nu ska jag gå och lägga mig så jag får myycket sömn!
Ska på mammas jobb också efter skolan. Mammas jobbarkompis som jobbar i lagret har köpt en av Zaccos valpar, lilla Zorba döpte han den till, han sa att Zorba är ett kvinnligt namn för Zorro, hahaha. Så sant, så sant.
Så jag ska gå och gosa med henne :D :D :D ÖVERGLAAD!
 
Men ni får ha det gött, dröm goda drömmar. GODNATT
peace

Yoggi

Publicerad 2013-02-15 07:51:41 i Allmänt,

Zup?
Vaknade för ca 10 minuter sen. Sitter nu här på mitt rum och äter lite Yoggi Yoghurt! Hur gott som helst!

Efter skolan ska jag nog hem och städa lite. Sen kanske det blir en tur utåt? En liten joggning eller, promenad eller något?

Men ni får ha en bra dag, peace

Good day

Publicerad 2013-02-14 22:22:41 i Allmänt,

God kväll!
Idag har det varit en bra dag faktiskt. Eller, det har inte varit något jätte dåligt.
Vaknade, mådde prima, åkte till skolan, hade det chill, på idrotten hade vi inte skidor utan skridskor, det var ju inte jag beredd på även fast vi tydligen hade fått ett PIM på Elits (som var där, men jag inte läst) så eftersom man åker skidor så blir man ju varm efter ett litet tag, och nu när vi åkte skridskor så var det ju kallt, vi åkte ju på storsjön, jag hade ingen mössa, inga vantar, inga tjocksockar OCH jag kan inte åka skridskor... eller det går väl bra, men...nej haha.
Jag var inte med hela lektionen, pallade inte det. Så jag och två till gick upp och satte oss i omklädningsrummet till lektionen var slut, jag och Sandra gick upp mot stan, tog bussen hem och när jag kom hem kunde jag inte ha frusit mer.. men nu är allt frid och fröjd.

Ska gå och lägga mig nu, har ingen sovmorgon imorgon :( mattelektionen från i måndags flyttades till fredagen istället, ohwell. 9 iallafall, haha.

Godnatt!
peace

Här är mitt schema! :)

Stupid

Publicerad 2013-02-14 07:20:07 i Allmänt,

Åh vad jag älskar ''Alla Hjärtans Dag'', för eftersom jag inte har någon ''speciell'' så behöver inte jag slösa pengar på att köpa nånting :D woopwoop.
 

Vaknade kl 7, eller JAG vaknade kl 6:59, men klockan ringde 7 haha. Gick och la mig tidigt igår så nu har jag fått sovit ut, skööönt ska jag säga er!
Sitter och äter lite frukost, flingor + mjölk + oboy, muums. Finns nog inget godare.
 
Börjar 8:40 idag, så min buss går 7:50, har digitalt skapande och idrott, jag tror vi har skidor. Me don't gusta det, men men.
 
Ni får ha en bra dag. 
peace

Yes, this is truly how I feel

Publicerad 2013-02-13 21:33:18 i Allmänt,

Idag så gick jag hem från skolan. Jag var så djävulskt trött och jag min kropp orkade inte med nånting, sov igår från kl typ 18:00 till 21:00, somnade först på dom tre stolarna jag hade ställt upp på rad för att lägga mig bara för att reta dom andra, sen somnade jag, frös som ett as. Gick sen och la mig i soffan och vaknade lite över 9 på kvällen...sov 3 timmar den natten... bra där, men när jag kom hem så vart jag pigg, så jag började dammsuga, rensa kattlådan, tog ur diskmaskinen och tvättade min jacka... 
Och nyss har vi varit och släppt Zacco vid mammas jobb, där är det en stoooor snökulle. Så han fick ha lite kul. Och nu sitter jag här, trött som ett svin.. så nu ska jag sova.
 
Godnatt!
peace

5 minuters kola

Publicerad 2013-02-11 20:33:51 i Allmänt,

God kväll mina damer och herrar.
 
Nu har jag precis duschat och ska sätta mig och kolla på Pitch Perfect och äta lite 5 minuters kola som jag gjorde idag eftersom min mamma fyller 26 (46) år!
Så eftersom jag är absolut pank just nu så städade jag lägenheten och gjorde 5 minuters kola haha. Den blev lite för sockrig, men annars - as god. As usual, daah.

Möblerat om

Publicerad 2013-02-10 21:41:52 i Allmänt,

Hejsan!
 
Nu är jag hos mamsen och inte papsen. Har även möblerat om här :D Som jag gör typ varannan vecka... haha men jag gillar förändringar!
 
I helgen har jag inte gjort något! Slappat!
I fredags så hade jag, Simon och min kusin Christoffer mysigt! Vi åkte på affären och köpte gott! Jag köpte godis och en dricka, Simon köpte glass och Christoffer köpte två chips påsar, nougat sås till glassen och en dricka. Han fick köpa mest för han hade mest pengar :p haha Så kollade vi på Boogeyman och Get rich or die tryin'. Sjukt jävla bra!
 
Sen har jag bara.. slappat.
Förutom idag då, då jag har möblerat och svettats! Haha.

Så har jag gjort mig en liten ''Att Göra Lista'' så det bl.a är rent på mitt rum och i lägenheten... haha.
Så vet dom flesta att jag älskar One Direction!
 
Men nu ska jag sova, Godnatt! peace

Hemma

Publicerad 2013-02-07 13:36:03 i Allmänt,

Goodmorning la bloga. 
Idag är jag hemma från skolan, mår så jävla illa! Men fan vad jag dricker avslagen cola! Kanske ska göra lite nyponsoppa? hmmm
 
Tänkte lägga mig i NY soffan och kanske spela lite på gamecuben :D yeey!
 
Ni får ha en bra dag! peace
Fin mobilen man har just nu!

Sick and shit.

Publicerad 2013-02-06 23:33:00 i Allmänt,


Har ingen gummisnodd :( Men det där går ju lika bra det! 
So so sexy.
Dricker lite avslagen cola för att lugna min mage. Hoppas det går över NUUU!
 
Ego bild från dagens foto lektion!
Nikon D7000
 

Och jag måste ju bara säga att Sandra har blivit något snyggare.
Äh, nu ska jag sova, ta det lugnt nu inatt, ramla inte ur sängen, dröm glada drömmar och sånt, hejdå! Eller, godnatt! 
peace

Det är officiellt..

Publicerad 2013-02-06 16:29:00 i Allmänt,

..jag är sjuk! Typ magsjuka?
 
Idag har det varit en lång dag fast ändå så inte. Det var ganska kul på estetisk kommunikationen. 
Vi satt i två cirklar hela klassen, så fick vi lappar av läraren. Första grejen vi gjorde var att man fick en liten låttext, så skulle man säga den texten som stod på lappen med en karaktär man fick. Tex, president, advokat osv... det var väl sådär. Men sen skulle vi hålla ett ''tal'' på ca 1 minut. Man fick en lapp som huvudämne att börja med. Sen den som satt bredvid skulle ge en till och en till och en till lapp till den som höll talet och ta in det i det första ämnet.
Mitt tex var då Blommor, då började jag prata om att blommor finns i olika former och färger, dom finns på en äng och man kan odla dom själv hemma osv, sen fick jag en till lapp (skulle ju ändå fortsätta prata) då utan att avbryta det jag höll på att prata om skulle jag få in det nya ordet i talet och då fick jag Brinna, HAHA jag dog. Så sa jag: ja blommor kan ju också brinna. 
 
Men typ så, så det var as roligt att höra dom andras tal också! Haha!
 
Men sen så har jag också mått illa. Min mage har stökat och donat! Jag har längtat hem så mycket haha. Så när jag satt på skolan så tänkte jag att ja, när jag kommer hem ska jag lägga mig i sängen och sova, men jag satte mig vid datorn istället... haha standard!
 
Nu ska jag kolla på Chicago Fire, haha hejdååå!

Sjuk

Publicerad 2013-02-06 08:14:51 i Allmänt,

Godmorgon godmorgon!
 
Jag är sjuk. Haha, nej men jag vet faktiskt inte, har blivit typ matförgiftad eller nått? :p
Jag missade min buss som gick 7:50, så jag ska ta den som går 8:25, kommer lite försent men det får dom fan ta.
Plus mitt sexiga munsår.. FUCK.
Ajja nu ska jag klä på mig osv. Ha en bra dag! peace
 

A trip to London!!!!

Publicerad 2013-02-05 23:21:00 i Allmänt,

Alldeles snart så ska jag gå och lägga mig men först så skall jag berätta lite om min dag!
 
Dagen på skolan var väl okej. På engelskan hade vi en uppgift om att planera en resa till London. Inklusive flyg, hotell, besök, vad allt skulle kosta, vem man skulle åka med osv. Det var väldigt jobbigt men det gick faktiskt bra!
Efter skolan så mötte jag mamma på affären, hon skulle ta ut pengar på mitt kort för hon har inge bankkort.. ajja, så handla vi lite och gick hem. Sen var jag så uttråkad så jag ringde till Jeanette och frågade om jag fick låna Elias och det fick jag! :D Så jag var ute på en liten prommis med honom. Åh lillskiten börjar bli stor! Försöker få honom att säga Nene. Haha kanske lite för svårt att säga Jennifer, så det får bli Nene haha.
Glad grabb.
Haha efter jag tog kortet så vände han sig som mot skärmen på mobilen för han ville se bilden, så kollade han ett litet tag sen kolla han bort och log lite som typ yeah i know i'm hot. 
 

Sen mötte jag Julia på affären, jag köpte kakor :D Tom & Jerry kakor :D MUUUMS.
Sen gick jag hem med Elias och så var jag hos dom i några timmar, lekte lite med valparna, Elias och Max. Åt även middag där :) 
Jag är helt utmattad. Haha, plus så har jag varit väldigt sexig idag med mitt munsår.
Syns väl kanske inte jätte mycket på denna bild, men det börjar bli en blåsa och jag ska döda någon. FUCK.
 
Nu ska jag sova iallafall, kommer nog sova gott! Godnatt!
peace

DISKUTERA!

Publicerad 2013-02-05 08:24:28 i

Okej, ny kategori - Diskutera! - då jag ska ja helt enkelt diskutera... haha.
 
Jag funderar faktiskt på att börja göra videor då för att prata för det blir så komplicerat att skriva, jag får liksom inte fram budskapet haha. Bara en litten fundering haha!
 

Munsår

Publicerad 2013-02-05 07:31:30 i Allmänt,

Godmorgon!
 
Vaknade klockan sju, duschade (så skönt) kommer tillbaka till ISKALLT rum... yes, det var skönt... -_- Upptäckte då senare att jag har fått MUNSÅR igen :'''''( Jag blir deprimerad, jag kommer inte gå till skolan när det har blivit större :o
Titta, se, kolla. Dafuq ska det komma upp för? Förmodligen för jag börjar bli förkyld...
 

Måste till mamma och hämta Anti!!!! Ha en bra dag, ADÍOS.

Schköla

Publicerad 2013-02-04 11:47:44 i Allmänt,

Tjenare. Sitter här på skolan och kollar på Chicago Fire. MMMMM me gusta.
Har egentligen lunch men jag orkar inte äta :p haha det får bli när jag kommer hem..
Funderar på att kanske gå ner till cafét och köpa godis, men egentligen inte. haha

Förkyld

Publicerad 2013-02-04 07:54:17 i Allmänt,

Godmorgon Godmorgon!
 
Vaknade för en liten stund sen och gilladed det INTE. Var alldeles täppt i näsan,  tror jag har hostat sönder min hals inatt och jag är så djävulst trött.. men men.
Jag börjar 9, min buss går 8:25. Sitter och dricker lite Ice Coffee. Åh varför är det så gott?!
 
Ha en bra dag!
 

Ice Coffee

Publicerad 2013-02-03 21:20:24 i Allmänt,

Jag har fått en fetish för Ice Coffee. Har ju druckit det många gånger förut och så, men nu är det riktigt bad då jag köpte en igår (som nu är slut, men min syster har också druckit) och så var jag på affären för ca en timma sen och köpte!
 
Det är såå gott och jag vill bara bada i det! MUMS
 
Men nu ska jag kolla på lite Förhäxad (standard) och sen gå och lägga mig! Ha det bra!
bjuder

AAAAND I'm back!

Publicerad 2013-02-03 14:39:10 i Allmänt,

Ja, jo jag vet det har varit ett väldigt långt uppehåll, men allt är på topp just nu! No drama, no complications. Livet leker u know.
 
Jag hade en svår period ett tag med allt men det har löst sig nu.
 

Så jag ska blogga igen, så mycket som det bara gåår!!
Oh god, why am I so pretty?

Om

Min profilbild

jummih

Hejhej! Jennifer heter då jag och är 17 år ung! Bor i den lilla staden kallad Östersund! För det mesta skriver jag om mitt liv. Mitt roliga liv. Jag älskar min familj, mina vänner och musik mest av allt! Jag gick i 1:an på Wargentinskolan, Samhälle-Internationell, men nu har jag bytt till Samhälle Media på Storsjögymnasiet. Hoppas ni trivs här och beslutar er för att kika in fler gånger.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela