jummih.blogg.se

ONE DREAM, ONE CHANCE

Värmeutslag

Publicerad 2013-05-30 22:34:21 i Allmänt,

Go'kväll. 
Sitter här nu efter en lång trevlig dag. 
Det hela började med att jag gick och la mig igår kväll, vaknade upp, fikade, klädde på mig osv, åkte till skolan och där hade jag lektioner :o Det började med Digitalt skapande och där lärde jag mig InDesign och gjorde då denna:
Vi skulle ju då välja en tidning och sen göra en cover på den, och detta var min, faktiskt ganska stolt för att ha lärt mig InDesign på EN lektion :o
Efter det hade vi lunch, pannkakor MUMS, sen  idrott och då hade vi brännboll och multibrännboll, det var faktiskt helt okej! Fick ju lite träning dårå. 
Sen drog jag till gymmet, mötte upp min kusin och jag PUMPADE biceps och triceps, hej träningsvärk. Sen när jag kom hem duschade jag, se drog jag till Therese, min brors flickvän och hon ville då prata om vad jag önskar mig i födelsedagspresent eftersom JAG FYLLER ÅR IMORGON :D 
Så satt vi på balkongen och pratade i ca 1 och en halv timma, sen kom brorsan hem och då blev jag bjuden på middag, så då gick jag och Therese på affären och köpte rostbiff och potatissallad, som jag kom på, jag som gäst haha.
Sen ringde min mor och då sa hon att hon och min kusin skulle ta hundarna och åka ner till Storsjön för att släppa dom där så dom kunde bada, och då åkte ju jag, brorsan och Therese på ett litet mission impossible, vi följde efter dom till Storsjön haha, utan att dom såg något då, det var faktiskt lite roligt!
Sen när vi kom hem så kom Frida (grannen) på besök, vi gjorde marängtårta, hade frågat henne om hon kunde hjälpa mig göra en imorgon, men hon kunde bara idag, så den blir säkert smarrig! :D
Sen har jag provat kläder hemma hos mamma, lite klänningar osv.. hehe Hittade ju något lyckat iallafall!
 
Så nu sitter jag här, svettas ihjäl, har lyckats få på mig värmeutslag också...kul. Solbränd är jag också..
Men nu ska jag nog gå och lägga mig. Är så sjukt trött så jag kan bara lägga mig ner och dö, som jag ska göra nu - fast vakna imorgon!
Sovgott, PEACE
JENNIFER OOOUTTTTTTT

Biceps & Triceps

Publicerad 2013-05-30 06:44:06 i Allmänt,

Godmorgon!
Vaknade nyss och känner mig ganska så här: 
Ska äta lite frukost och fixa mig nu och sen dras det iväg mot skolan och sen gymmet! NAAJS
Drömde att jag fyllde år idag, men det är ju imorgon :( haha
Ha en bra dag, PEACE

Donald Trump

Publicerad 2013-05-29 21:40:00 i Allmänt,

Hejsan! Innan jag nu säger godnatt måste jag bara säga att jag ÄLSKAR Donald Trump av Mac Miller. AWIE! 
 
SÅ nu ska jag gå och lägga mig. Är så äckligt trött.. pushar bara på den tröttheten då jag ligger i sängen och lyssnar på lugn musik, sov musik haha.
Godnatt, peace!
JENNIFER OUT

Träning!

Publicerad 2013-05-29 17:45:21 i Allmänt,

Goddagens! 
Sitter i vardagsrummet och lyssnar på reagge musik via AppleTV, fett najs.
Idag som jag skrev igår har det varit en chill dag. Vi hade fritt på foto så jag och Sandra gick ner till badhusparken och fota (hon fotade), sen när vi kom upp till skolan satte vi oss bara med datorerna. Sen vid 11 så kom det två stycken från UF för att prata om det, inte världens intressanta sak men det var bra!
Sen på estetisk kommunikation så var det deadline för musikvideon som vi har gjort. Eller, grupp för grupp! Här var min grupps! Läraren sa att det var jättebra ;D whoopwhoop
 
Sen drog jag till gymmet, mötte upp min kusin där. Vi tränade först kondition, sen var det för mig då att pumpa ben och rumpa, jag välkomnar morgondagens träningsvärk med gläde!
 

Sen åkte jag hem och duscha, sen åkte jag och min kusin till Elgiganten och sen Dollar! Så idag har det varit väldigt chill. 
Imorgon är det idrott, blääää! 
Näe nu ska jag fortsätta göra det jag gör, och det är helt enkelt att vara awesome! peace

Skoltime

Publicerad 2013-05-29 06:54:56 i Allmänt,

God morgon!
Vaknade nyss, gjorde lite macka med mjölk (vår oboy var slut, insåg det EFTER jag hade hällt i mjölken...) Idag har vi en ganska chill dag skulle jag gissa på. Först på foto har vi för det mesta fritt, sen på estetisk kommunikation ska vi visa våra musikvideor (som jag inte har varit en stor del av).
 
Sen efter skolan ska jag gymma! KÖTTA FÖRFAN!
Ha en bra dag! PEACE

Justeja fan!..

Publicerad 2013-05-28 21:04:34 i Allmänt,

..Jag har ju en blogg! Men ojsan då!
Wow jag har så mycket att skriva om, men jag tror inte allt skulle få plats :p
 
Men jag kan ju börja med att PÅ FREDAG FYLLER JAG ÅR! Jag blir hela 17 år. Det är en stolt dag för mina föräldrar. Kan ju även säga att jag gillar presenter, MYCKET, så om ni känner för att ge mig (många) presenter så uppskattas det väldigt mycket.
 
Har börjat träna igen också! Är så sjukt stolt över mig själv för att jag lyckats komma iväg haha. Men jag känner att det varit väldigt mycket hemma nu så jag är så pass tvungen att komma iväg och bara tänka!
Tränar mån, tis, ons och tors! Fett najs!
 
Näe men just nu får det vara nog. Måste gå och lägga mig, är så äckligt trött! Men ha de, och simma lugnt. (haha va?)
Peace och sov gott

Om

Min profilbild

jummih

Hejhej! Jennifer heter då jag och är 17 år ung! Bor i den lilla staden kallad Östersund! För det mesta skriver jag om mitt liv. Mitt roliga liv. Jag älskar min familj, mina vänner och musik mest av allt! Jag gick i 1:an på Wargentinskolan, Samhälle-Internationell, men nu har jag bytt till Samhälle Media på Storsjögymnasiet. Hoppas ni trivs här och beslutar er för att kika in fler gånger.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela