jummih.blogg.se

ONE DREAM, ONE CHANCE

Supernatural

Publicerad 2013-12-27 12:39:27 i Allmänt,

Godmorgon!
Har varit vaken ett litet tag men har totalt glömt bort att blogga, sitter nämligen och kollar på supernatural. Väldigt ovanligt måste jag säga. 

Vaknade på någon konstig sida för idag är jag helt slut. Orkar inte göra nånting. Därför ska jag spendera dagen med att kolla på supernatural. 

Ha en bra dag! 


Mellandagsrea

Publicerad 2013-12-26 23:44:11 i Allmänt,

Gokväll folket. 
Ligger här i soffan helt död. Var uppe 8:30 imorse för att gå på mellandagsrean med Emma, för att senare få reda på att stan öppnade 12. What tha fuck tänkte ju jag då och gick å la mig igen medans Emma kollade på en massa serier. 

Senare runt 12 tiden åkte då jag och Emma till stan, fick skjuts av min bror. När vi kom dit var det smockat med folk. Det var stora folkmassor utanför mittpunkten och kärnan där vi trängde oss igenom. Jag köpte bara en borste till min mamma då jag förstörde hennes när jag skulle borsta ut en helvetisk tova. 

När vi skulle åka hem hoppade vi av vid centrum och då köpte jag lite glass och chips, mums fillibabba. Sen gick vi hem till mig och kolla på vampire diaries med mamma och svulla i oss en massa gott. 

Ska nu lägga mig i sängen och kolla på några avsnitt av Supernatural, ÅH KÄRLEK.

Imorgon har jag inga planer, inte just nu iallafall. Skulle kanske träffa Emma, så ovanligt haha. 

Ha en väldigt trevlig kväll, godnatt. 


The Vampire Diaries

Publicerad 2013-12-25 18:34:48 i Allmänt,

Godkväll.
Sitter här i soffan med mamma och Emma och kollar på TVD. Mamma är hooked. Hon vill kolla på avsnitt efter avsnitt efter avsnitt. 

Imorse runt 9 ca så väckte Lotus mig, tack för den. Sen dess har jag varit med mamma. Vi har spenderat dagen med att kolla på vampire diaries. Så har vi gått på affären med Lotus, det var jätte skönt ute, men det var även jätte halt. Och inte förns nu så grusar dom. 

Ikväll ska jag på bio med Emma och hennes la familia. Vi ska se Hobbit. Detta skall bli intressant. Såg första hobbit filmen för inte så jätte längesen och I LOVED IT, så jag hoppas att den andra också är lika bra :)

Enjoy denna vackra bild på min bubbas. Ha en awesome kväll och sup lugnt, använd kondom.


Så himla glad!

Publicerad 2013-12-24 12:34:29 i Allmänt,

Jag är obeskrivligt glad idag! Vet ni varför? Jo för att det är jul! Och julen är det bästa som finns! Man samlas med familjen och får öppna julklappar :D 

I år har jag då bestämt att jag ska dela ut julklapparna till alla. Det är antingen jag eller Simon som gör det, men nu har jag paxat för att göra det. Älskar att göra det, vet inte varför men det är nått med det. 

Just nu håller mamma på att göra julmaten, jag har gjort iordning ris a la maktanspråk, mums så gott. Simon, Nathalie och Marcus har öppnat en varsin julklapp, men jag vill inte göra det i år, roligare att öppna alla ikväll :D

I år har vi jäkligt många dom ska fira jul här hos Haglund. Det är då mamma, pappa, Mikael och hans tjej Therese, Nathalie och hennes kille Marcus, jag, Simon, Moffa och Thereses mamma. Blir fullt bord! Många julklappar :D

Nu ska jag duscha, bra att göra det tidigt för jag gillar att gå med handduken på mig och i håret en bra stund, det är skönt haha. Sen klä mig fint och invänta alla :D

Ha en riktigt bra jul nu och var glad och uppskatta allt ni får :D

Beautiful pain

Publicerad 2013-12-23 12:56:38 i Allmänt,

Goddag.
Sitter här på mitt rum, chillar lite efter all städning jag har gjort. Har STORSTÄDAT mitt rum, har dammsugit hela lägenheten, tagit ur diskmaskinen och lyssnat på skön musik. Måste ju ha det extra fint här på jul. Kommer vara en jäkla massa folk här, gosh. ÅH såg att Ellen Degeneres börjar på tv nu, HEJDÅ - ha en trevlig fortsatt dag!
 
 

Blogga?

Publicerad 2013-12-22 23:46:28 i Allmänt,

Nämen tjena. 
Det var vekrligen inte igår. Slutade blogga pga brist på liv... men nu funderar jag på att börja blogga igen, har nämligen skaffat mig ett liv. Kan ju börja med vad jag har gjort idag då.
 
Idag vaknat jag upp hos min syster Ulrika. Har spenderat helgen med henne. Väldigt trevligt måste jag säga. Hon skjutsade mig till stan där jag skulle möta upp med mamma, hon ringde mig efter ca 20 minuter på stan forever alone och sa att hon inte kommer in till stan då alla bussar var inställda för tillfället pga halkan. Så det blev inget rännande på stan med henne. Ringde då min bror som kom och hämta mig, åkte med han och Therese på lillänge och tillbaka till stan för att shoppa lite, åkte även till Boom och Dollar. Sen åkte vi hem och väl hemma så var vi för lata för att laga mat så då beställde vi pizza, mums. DUMMA JAG DÅ, som gått ner 5 stolta kilon.
 
Anyway, gick på affären med mamma och min bubbas som äntligen kommit hem. Sen dumpa jag mor och gick ner till Emma. Väl där så chilla vi bara, drack lite glögg, klädde granen, hjälpte väldigt mycket må jag säga. Låg verkligen inte i soffan och kolla på. Men vafan, ska klä min egna gran imorgon så varför slösa min precious energi på nån annans, däckade i soffan. VILL BARA SOVA!!
 
Träffade på Jonnis en snabbis också, var skyldig henne en jäkla massa cigg, så hon fick tillbaka dom. Sen gick jag hem och sitter här med ett försök att vara en framgångsrik bloggerska. Muchos good. 
 
Imorgon ska vi köpa en ny gran, slängde våran gamla för den hade vi haft i ett par underbara år. En ny gran är inte fel alls. Så då ska vi klä den, så har jag bestämt att vi ska ha storstädning här i lägenheten också. Vill ju inte ha det äckligt på julafton. Man vill känna sig ren. 
 
Just nu sitter jag bara och lyssnar på skön musik och bara tar det lugnt. Ska förmodligen kolla på nån film om jag hittar någon bra. Annars sover jag bara. Åh sova, vad skönt <3333
 
Nä men nu, ha det bra, kör lugnt, använd kondom!
 

Om

Min profilbild

jummih

Hejhej! Jennifer heter då jag och är 17 år ung! Bor i den lilla staden kallad Östersund! För det mesta skriver jag om mitt liv. Mitt roliga liv. Jag älskar min familj, mina vänner och musik mest av allt! Jag gick i 1:an på Wargentinskolan, Samhälle-Internationell, men nu har jag bytt till Samhälle Media på Storsjögymnasiet. Hoppas ni trivs här och beslutar er för att kika in fler gånger.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela