jummih.blogg.se

ONE DREAM, ONE CHANCE

Dålig bloggare!!

Publicerad 2013-04-21 21:25:26 i Allmänt,

ÅH MAJ GAD vilken dålig bloggare jag har varit! Jag vet inte varför jag inte bloggar för jag tycker ju om det men ibland blir det lite knas skulle jag vilka påstå haha.
 
Men jag kan väl i alla fall berätta lite nu då medans jag ändå är inne.
Vårat internet har varit sjukt knas dom senaste dagarna så har inte varit inne på internet så mycket och när jag väl är det så kollar jag bara fb, elits (inom skolan) och såna saker.
 
Igår var det i alla fall storstädning. Jag STORSTÄDADE verkligen mitt rum. Jag tog bort allt skit, slängde en massa grejer, rensade mitt golv så jag kunde dammsuga, dammsög även mitt skrivbord och byrå, ja - dammsög inte dammtorka haha. Sen städade jag och min kusin hela lägenheten, han gjorde även rent ugnen haha.
 
Sen idag så har vi hämtat mammas gamla säng, 160n som Nathalie och henne kille har haft, men nu har dom gjort slut så vi tar tillbaka sängen haha. Så nu delar dom säng, min kusin har min lillebror rum, jag och min lillebror delar då nu mitt rum då jag har tagit mammas säng och Simon tog min säng hehe. Tjorvigt. Så nu är det inte mycket plats i mitt rum :o
 
Imorgon har jag Nationella Prov. Är fett pepp för ämnet är ju Framtiden och jag ska prata om miljön. Har gjort fetaste talet, en powerpoint - så nu är jag redo haha!
 
Men nu ska jag nog sova så jag orkar ta mig upp imorgon hehe! Godnatt och peace
Haha mitt öga i Funäs. Körde skoter utan glasögon eller goggles :p

Yellow orange

Publicerad 2013-04-11 07:09:22 i Allmänt,

Godmorgon!
Har precis ätit frukost, borstat tänderna osv. Min buss går 7:50, har digitalt skapande och idrott idag. Det är sååå skänt att vakna tidigt så jag hinner klara några banor på Candy Crush på fb. Nog har jag en crush på det :o
 
Åh jag måste berätta, jag drömde nu imorse då innan jag vaknade att mamma kompis  hade en liten fest på en båt för dom som tog studenten för några år sedan så det blev en reunion, men jag var tydligen jätte sur för någon anledning. Jag var jätte arg och skrek saker på min lillebror och min mamma, och mamma blev jätte besviken på mitt uppförande. Så när jag gick in på mitt rum på båten då, då låg det en påse med en massa saker som mamma hade köpt till mig. Typ strumpor, tjocksockar och sånt där. Så när klockan ringde då vaknade jag med världens skuldkänslor, och det gör fortfarande ont i hjärtat när jag tänker på drömmen, för min (som allas andra) familj betyder allt för mig och att skrika på lillebror det är en grej, haha syskonkärlek, eller? Men när jag verkligen skriker på dom och speciellt mamma så får jag så djävulst många skuldkänslor. Åh vad jag älskar min mamma :p <3333333333333333333 haha
 
Men nej, nu ska jag spela lite mer candy crush och ta på mig kläder och börja göra mig redo för att åka, ha en bra dag (förhoppningsvis ska jag ha det) måste prata med mamma och be om ursäkt också.. haha
   peace

Jag hälsar hej

Publicerad 2013-04-10 21:25:09 i Allmänt,

I'm back!
yes sir! jag har beslutat mig för att fortsätta att blogga! Det känns så skönt att skriva av sig :D
Det som är lite roligt är att på min förra blogg, linnjenniferr, så skrev jag att jag ALDRIG I HELA MITT LIV skulle blogga igen.. haha ja, kan ju inte direkt säga att det blev så.. hehe. Vettefan hur jag ska ha mig..
 
Men nu är det dags att sova. Ska ju upp 6 i morgon med, som igår också, även fast min buss går 7:50. Men det är så skönt att vara tidig så man inte behöver stressa! :)
 
Men godnatt, och tare lugnt.
peace

Komma tillbaka?

Publicerad 2013-04-08 17:14:42 i Allmänt,

Oj hej. Nu har jag inte bloggat på ett bra tag. Men nu funderar jag på om jag ska ta bort den eller fortsätta ha den? hmm, that is the question.
You can call me Gamer, Real Gamer.

Om

Min profilbild

jummih

Hejhej! Jennifer heter då jag och är 17 år ung! Bor i den lilla staden kallad Östersund! För det mesta skriver jag om mitt liv. Mitt roliga liv. Jag älskar min familj, mina vänner och musik mest av allt! Jag gick i 1:an på Wargentinskolan, Samhälle-Internationell, men nu har jag bytt till Samhälle Media på Storsjögymnasiet. Hoppas ni trivs här och beslutar er för att kika in fler gånger.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela